"Romanii au talent" – emisiunea care spulbera concurenta

Postat la 19 martie 2011 56 afişări

Deja nu mai este o surpriza pentru nimeni: serile de vineri sunt adjudecate de Pro Tv la distanta uriasa fata de concurenta. Un lucru e cat se poate de sigur: Romanii au talent, vineri seara, la Pro Tv! Acest lucru este certificat de audientele care se invart in fiecare saptamana in jurul unor cifre ametitoare.

Asa s-a intamplat si vineri, 18 martie, cind peste 5 milioane de romani au urmarit in minutul de maxima audienta (21,19) inregistrat la nivelul intregii tari emisiunea-fenomen care ii tine pe telespectatori tintuiti in fata micilor ecrane. Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, varful de audienta a fost inregistrat la ora 21.45, cand ratingul ProTv ajungea la 29 puncte de rating si o cota de piata de 70,6%.

Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talent" difuzata la 18 martie in intervalul 20,30 - 22,59 a fost, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, de 23 puncte de rating si 58,1% cota de piata, de aprope 10 ori mai mare decit audienta medie inregistrata de Antena 1, care atingea abia 2,4 puncte de rating si 6% cota de piata. Cu aceasta cota de piata, Pro Tv si-a batut propriul record inregistrat la editia difuzata vinerea trecuta, editia a patra, cand cota de piata se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% Pro Tv stabileste in editia a cincea un nou record la capitolul cota de piata inregistrata pe emisiunile de divertisment de la implementarea sistemului cu people-meter in Romania.

Cititi mai multe pe www.protv.ro

Paun Valentin, un moment plin de savoare

ProTV.ro

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
"Romanii au talent",
emisiune,
Pro TV
/media-marketing/romanii-au-talent-emisiunea-care-spulbera-concurenta-8077066
8077066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.