ROMÂNII AU TALENT: Cei trei concurenţi care merg în marea finală - VIDEO

Postat la 14 aprilie 2012 136 afişări

Semifinala cu numărul 2 s-a remarcat prin dansatori: Adrian Pintilie şi Sorin, doi baieţi din Timişoara, adolescenta Dalma Szatan din Cluj, trupa Gold Mask şi Vlad Jucan, belly-dancer din Cluj.

Primii care au spart gheaţa: cei patru băieţi din trupa Gold Mask - VIDEO

"Sunteţi o trupă adevărată. Sunteţi tehnici şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Înseamnă că puteţi face spectacol mai departe", i-a lăudat juratul. "Vă doresc să dansaţi pe lângă mari staruri", le-a urat Andra dansatorilor.

Vasile Godja a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. - VIDEO

"Exemplu total de talent", asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraş din Maramureş. Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului.

Cel mai amuzant concurent din a doua semifinală: Gigel Frone - VIDEO

La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraţilor, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii. Apoi i-a cântat şi lui Smiley un refren în greacă.

Tudorel Popa, omul-drujbă, a făcut să curgă lacrimi de râs - VIDEO

"Eşti plăcerea mea vinovată. Eşti total greşit, nu ştiu dacă te-aş băga în finală, dar mi-ai plăcut", a replicat Mihai Petre.

Răzvan "Krem" Alexe, show complet la Românii au talent - VIDEO

Răzvan Alexe alias Krem, actoraşul repăraş din Bacău, aplaudat în picioare de juraţi.

Vlad Jucan, dansatorul de belly-dance - VIDEO

"Te mişti foarte bine şi ai curaj", a spus Mihai Petre, în vreme ce Andra i-a mărturisit că ar face cursuri de dans cu el.

Primul câştigător al voturilor publicului, prin SMS sau apel telefonic, a fost Răzvan Krem Alexe. Al doilea câştigător este Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş. Următorii concurenţi calificaţi sunt Gigel Frone şi Tudorel Popa.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/romanii-au-talent-cei-trei-concurenti-care-merg-in-marea-finala-video-9524281
9524281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.