ProSport, primul ziar 3D din Romania!

Postat la 29 iunie 2010 33 afişări

De joi, 1 iulie, ProSport ofera cititorilor sai prima experienta tridimensionala intr-un ziar din Romania.

La 13 ani distanta de cand devenea primul ziar cu pagini color din Romania, ProSport revolutioneaza inca o data presa scrisa din Romania intrand in noul val al publicatiilor europene in format 3D, dupa saptamanalul belgian La Derniere Heure si cotidianul britanic The Sun. ProSport inoveaza insa din nou si ridica stacheta, editia de joi, 1 iulie, fiind prima din Europa a unui cotidian de sport in versiune integrala 3D in 24 de pagini.

Toate fotografiile incendiare de la Campionatul Mondial din Africa de Sud precum si machetele special adaptate vor putea fi savurate intr-o adevarata experienta 3D cu ajutorul unor ochelari speciali oferiti GRATUIT impreuna cu ziarul.

Editia eveniment ProSport de joi, 1 iulie, constituie o premiera si pentru piata de publicitate din Romania. Toate machetele publicitare vor fi special adaptate formatului 3D pentru o interactiune unica intre cititori si versiunea de print ProSport integral 3D.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
ProSport,
3D
/media-marketing/prosport-primul-ziar-3d-din-romania-6460115
6460115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.