Pro Video lanseaza in parteneriat cu Libertatea colectia de povesti cu Tom si Jerry

Postat la 03 februarie 2011 249 afişări

Pro Video lanseaza in parteneriat cu ziarul Libertatea cele mai noi animatii cu Tom si Jerry, la pretul de 9,9 lei. O productie Warner Home Entertainment, cele sase volume cuprind cele mai recente episoade cu pisoiul Tom si soricelul Jerry din seria Kid-Pleasing TV.

DVD-urile din colectia Povesti cu Tom si Jerry vor fi disponibile in fiecare luni, incepand din 7 februarie, timp de sase saptamani, impreuna cu ziarul.

Nominalizata la diverse premii ale industriei de profil pentru scenariu, muzica sau voci, seria TV de animatii cu Tom si Jerry s-a bucurat de aprecierea constanta a criticilor si a telespectatorilor. Bazate pe o grafica de exceptie si aducand un nou tip de umor, animatiile ii prezinta pe Tom si Jerry mai haiosi ca niciodata, intr-o serie de aventuri moderne.

Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment din Romania, cu o cota de piata de 60%, fiind reprezentantul exclusiv al licentelor Warner Home Video, Sony Pictures Home Entertainment si Walt Disney Studios Home Entertainment. Compania controleaza si un portofoliu impresionant de filme securizate de la companii independente precum Summit Entertainment, Lionsgate sau Morgan Creek.

La sfarsitul anului trecut, Pro Video a devenit partener oficial si reprezentant al Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania. Pro Video a inceput sa aduca pentru cinefili, incepand cu luna noiembrie, o intreaga serie de filme Disney in format Blu-ray si DVD, intre care "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue/ Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor", "Camp Rock 2/ Tabara de rock 2", "Prince of Persia: The Sands of Time/ Printul Persiei: Nisipurile Timpului", "A Christmas Carol/ O poveste de Craciun" sau "Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3". Printre titlurile Walt Disney care vor fi lansate de catre Pro Video in anul 2011 se numara "The Sorcerer's Apprentice", "TRON: Legacy", "Bambi" si "Fantasia".

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/pro-video-lanseaza-in-parteneriat-cu-libertatea-colectia-de-povesti-cu-tom-si-jerry-7946474
7946474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.