Pro TV la 17 ani

Postat la 29 noiembrie 2012 133 afişări

De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Pro TV sărbătoreşte 17 ani de existenţă, perioadă în care sloganul „Gândeşte liber!" a devenit o adevărată stare de spirit. De-a lungul celor 17 ani postul de televiziune a oferit mai mult decât distracţie, a arătat ce înseamnă a fi original, a deschide drumuri, a fi lider, a păstra mândria de a fi român. În acest an îndemnul Pro TV este „Gândeşte liber - România e a ta".

PETRECEREA ÎNCEPE ÎN AVANS, JOI, 29 NOIEMBRIE, când starurile din "Las Fierbinţi" se reunesc într-un film de excepţie, "Visul". Alături de personajele din serial apar invitaţi cu greutate, poveşti deosebite şi mult umor. Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ileana Stana Ionescu, Horaţiu Mălăele, Ion Besoiu sau Loredana sunt câteva dintre numele mari care vor apărea în visul lui Vasile (Gheorghe Ifrim), cel care dă naştere întregii acţiuni a filmului. O premieră absolută este faptul că întregul episod este unul în versuri; în lumea fantastică ce ia naştere în visul primarului acesta va deveni, preţ de o oră şi jumătate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Ţugulea) şi Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul şi desfrâul în sat, din dorinţa de a face din Fierbinţi un exemplu pentru întreaga ţară. Revoltaţi, sătenii îşi găsesc speranţa în Celentano (Adrian Vancica), care devine un adevărat erou eliberator.

Vineri micuţii telespectatori se pot bucura de filmul animat "Madagascar 2: Evadare în Africa". "Dansez pentru tine" se apropie de finalul sezonului cu numărul 13, însă la ceas de sărbătoare perechile vor lăsa deoparte rivalităţile şi vor arăta că românii ştiu să lupte pentru a-şi îndeplini visurile.

"Pro TV e al tău!" este producţia care reuneşte cele mai tari show-uri ale anului. Prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, emisiunea va aduce laolaltă talente din "MasterChef", "Dansez pentru tine", "Românii au talent" sau "Vocea României". Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă sunt doar o parte dintre cei 16 care vor găti pentru a fi judecaţi de către temuţii juraţi de la "MasterChef", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Concurenţii emisiunii "Pro TV e al tău!" îşi vor dezvălui poveştile, condimentate cu cele mai bune momente din emisiunile de divertisment din ultimul an, iar cei mai apreciaţi opt dintre ei vor trece în etapa a doua, în care vor avea de pregătit un fel de mâncare specific românesc. În platou vor reveni concurenţi şi câştigători de la emisiunile care au împlinit visuri: "Românii au talent", "Dansez pentru tine" şi "Vocea României". Se va cânta, se va dansa, vor fi numere de magie şi acrobaţii.

"Happy Hour" îşi invită telespectatorii să îşi facă bagajele şi să urce în Arca lui Măruţă alături de oameni extraordinari: sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocoş şi Elisabeta Lipă, artiştii Andra, Marius Mihalache şi Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu şi Wilmark. Şi tot pe 1 Decembrie, Măruţă face o a doua invitaţie în Statul Românilor Talentaţi! Acasă la Fetele de la Căpâlna, "Happy Hour" dezvăluie cum începe o legendă şi ce fel de oameni o duc mai departe. În plus, show-ul lui Măruţă va oferi o versiune modernă a celebrului dans.

Pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie corespondenţii Ştirilor Pro TV aduc în casele telespectatorilor poveştile de viaţă ale unor români care vor să lase copiilor o moştenire de care să fie mândri. "Vocea României" a pregătit o ediţie de colecţie. Concurenţii sunt gata să le ofere telespectatorilor o variantă unică a Imnului Naţional, iar apoi se vor confrunta în melodii româneşti pentru a merge în etapa următoare a show-ului. Invitaţii acestei ediţii sunt Andra şi Cristi Minculescu. Pentru cel din urmă este prima revenire în calitate de cântăreţ după mult mediatizata despărţire de trupa Iris.

Seara de 1 Decembrie se încheie la miezul nopţii cu "Fantoma de la Operă", un film de excepţie cu Gerard Butler în postura unui geniu muzical desfigurat, cu porniri malefice.

Duminică, 2 decembrie, telespectatorii pot intra în culisele serialului "Pariu cu viaţa" şi în istoria LaLa Band: cei 16 vor povesti cum a fost pentru ei drumul succesului şi cum au câştigat pariul cu viaţa. Tot duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii "Apropo TV", Andi Moisescu are un invitat de seamă, pe Andrei Pleşu.

Bruce Willis revine în comedia de acţiune "Red", în compania lui John Malkovich şi a lui Morgan Freeman, pentru a demonstra că o trupă de spioni ieşiţi la pensie poate oricând să le dea clasă mai tinerilor agenţi CIA. Compania Pro TV deţine posturile de televiziune Pro TV, Acasă, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro şi MTV şi face parte din grupul american CME (Central European Media Enterprises). Grupul american, care este cotat pe bursa americană Nasdaq şi pe bursa din Praga, deţine canale de televiziune în Cehia, România, Slovenia, Slovacia, Croaţia şi Bulgaria. Adrian Sârbu, cel care a creat Pro TV acum 17 ani, conduce CME de aproape patru ani. El deţine în România, printre alte active media, şi Ziarul Financiar şi Business Magazin.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/pro-tv-la-17-ani-10357366
10357366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.