(P) Vezi unde va deschide World Class cel mai mare club de sănătate şi fitness din România!

Postat la 29 ianuarie 2019 375 afişări

Ansamblul mixt Openville Timişoara va găzdui cel mai mare club de sănătate şi fitness din ţară. Brandul World Class, lider de piaţă în industria de health & fitness din România, va inaugura, în prima jumătate a anului 2019, un nou club pe o suprafaţă de 3.399 mp.

Openville, proiect care integrează actualul Iulius Mall Timişoara şi care se află în plin proces de construcţie, va aduce pe piaţa din regiune concepte de retail în premieră, precum şi noi destinaţii de petrecere a timpului liber.

 

În proiectul mixt, timişorenii vor avea la dispoziţie o piscină semi-olimpică de 25 m, o zonă Crossfit, precum şi studiouri de ciclism şi aerobic. Clubul World Class va fi dotat cu cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluţii de fitness bazate pe tehnologie şi furnizor oficial al Jocurilor Olimpice. 

 

 

Locaţia unică a fost aleasă strategic, întrucât Openville este, pentru vestul României, un adevărat epicentru de afaceri, retail şi divertisment. „Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de sănătate şi fitness din România. În Timişoara, am găsit un mediu perfect, un oraş efervescent cu unul dintre cele mai moderne mall-uri, zone de divertisment şi locuri de muncă, ce adună oameni cu interes deosebit faţă de tehnologie şi stilul de viaţă sănătos. Am ales proiectul Openville pentru că este cel mai mare centru de lifestyle din vest şi i-am văzut potenţialul de a ne ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira şi de a motiva tot mai mulţi români să fie mai activi mai des, pentru a trăi un stil de viaţă sănătos. Locaţia strategică ne ajută să fim mai aproape de casa şi locul de muncă al oamenilor din Timişoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

 

 

Clubul din ansamblul mixt Openville va fi inclus în categoria Silver şi va fi situat în noul corp de clădire prin care va fi extins Iulius Mall Timişoara. Actualul club din mall va funcţiona normal până când noua locaţie va fi deschisă şi va fi relocat. 

 

După această deschidere, World Class România va avea un total de 33 de cluburi active, 21 de piscine, o echipă de aproape 500 de antrenori personali şi 350 de instructori specializaţi în health & fitness.

 

Noi concepte de retail şi experienţe cosmopolite

 

 

Aflat în plin proces de construcţie, Openville Timişoara va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracţie de business, shopping şi loisir. Ansamblul va completa oferta de retail a Iulius Mall cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118.000 mp închiriabili. Spaţiile vor fi amenajate într-o extensie a mall-ului, la parterul clădirilor de birouri şi în zona viitorului parc din ansamblu. Acestea pun accent pe destinaţiile de loisir, prin crearea unei sinergii între atracţiile din interiorul Iulius Mall şi cele din exterior.

 

Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, 450 de magazine, conceptul de cinema VIP, două centre de conferinţe şi evenimente cu 10 săli, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din ţară, creat de la zero.

 

După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017 (UBC 1 şi UBC 2), în ansamblul mixt se lucrează la alte două imobile office (UBC 3 şi UBC 0), la noile spaţii de retail, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto, care va fluidiza traficul din întregul areal. 

 

Proiectul este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fitness,
club,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.