LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

(P) Lasă antreprenorul din tine să viseze si profită de promotia Canon Cashback

Postat la 02 decembrie 2015 73 afişări

Pentru a avea succes, un antreprenor trebuie să se concentreze pe planurile sale şi să depăşească toate obstacolele ce pot apărea pe parcurs, mai ales în cazul afacerilor nou demarate şi astfel, doresc să devină un susţinător activ al segmentului de companii mici, oferind echipamentul şi soluţiile necesare pentru ca obiectivele antreprenorilor să fie realizate.

(P) Lasă antreprenorul din tine să viseze si profită de promotia Canon Cashback

Pentru antreprenorii care sunt la început de drum, Canon vine cu echipamente pentru segmentul de companii mici si mijlocii, care beneficiază acum de promoţia Cashback şi de o garanţie extinsă, cu o durată de 3 ani de zile. Astfel, persoanele care vor achiziţiona una din imprimantele din gamele MAXIFY şi i-SENSYS aflate în promoţie, vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanţie extinsă cu o durată totala de 3 ani. Mai multe detalii precum si sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei www.canon.ro/officewarrantypromotion .

Mecanismul promoţiei este simplu, trebuie doar să accesezi linkul www.canon.ro/officewarrantypromotion să te înregistrezi pe site şi să completezi atent toate câmpurile din formular. După înregistrare vei primi un mail de aprobare a cererii, iar plata aferentă valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, în contul menţionat în formularul de înregistrare. Important: nu se va efectua nicio plată în numerar.

Perioada campaniei promoţionale este cuprinsă între: 1 Octombrie 2015- 31 Ianuarie 2015 aşa că nu mai sta pe gânduri şi lasă antreprenorul sau freelancerul din tine să viseze! De restul se ocupă Canon.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/p-lasa-antreprenorul-din-tine-sa-viseze-si-profita-de-promotia-canon-cashback-14899414
14899414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.