(P) Am dat startul cupei mondiale FIFA Brazilia 2014 live pe Promenada

Postat la 16 iunie 2014 104 afişări

(P) Am dat startul cupei mondiale FIFA Brazilia 2014 live pe Promenada

TVR şi mall Promenada din Bucureşti au dat startul Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 alături de nume celebre ale fotbalului românesc, precum Florin Răducioiu, Miodrag Belodedici, Dumitru Dumitriu, Ionuţ Cristian Poiana şi Adrian Enache, proaspăt campion mondial cu Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

Pe terasa în aer liber din Promenada, invitaţii lui Ionel Stoica au prefaţat meciurile Cupei Mondiale şi au răspuns întrebărilor redactorilor ProSport. Iubitorii fotbalului s-au bucurat de un spectacol inedit şi au avut parte de o serie de surprize pregătite de organizatori pe parcursul întregii seri. Atmosfera fierbinte de la Rio, cu dansuri în ritm de samba şi costume spectaculoase, a fost asigurată de către dansatoarele clubului Chaboo.

Mall Promenada este partenerul oficial al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) pentru retransmisia pe terasa centrului comercial a tuturor meciurilor Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, fiind singura locaţie licenţiată în acest scop pentru public viewing.

Vă aşteptăm în următoarele 4 săptămâni PE Promenada, să trăim o experienţă unică în HD, prin difuzarea meciurilor FIFA World Cup Brasil 2014 pe un super-ecran în aer liber la înălţime (8 x 6 m) şi o rezoluţie perfectă, asigurată prin proiectorul unic în România, cu o capacitate de 35.000 lucşi.

Programul integral al meciurilor difuzate pe terasa Promenada poate fi gasit aici: suntpe.ro

Vizualuzaţi pozele din serile de Cupă Mondială pe facebook.com/promenadaro

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/p-am-dat-startul-cupei-mondiale-fifa-brazilia-2014-live-pe-promenada-12768381
12768381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.