Opt ani de excelenţă. BUSINESS Magazin se relansează cu o ediţie specială

Postat la 26 septembrie 2012 188 afişări

Revista BUSINESS Magazin a împlinit opt ani în octombrie 2012. Evenimentul a fost marcat printr-o ediţie specialǎ aniversarǎ, care a apǎrut pe piaţă la 1 octombrie 2012.

Numǎrul special a spus povestea celor opt ani de BUSINESS Magazin, o revistă care s-a născut la timp pentru a prezenta şi cea mai bună perioadă a României, cea de creştere economică din anii 2004 - 2008, dar şi perioada de criză care a urmat. Am inclus o colecţie de materiale realizate de redactori de-a lungul timpului, precum şi poveştile produselor speciale ale revistei - Catalogul Tinerilor Manageri de Top, catalogul Celor mai admiraţi manageri din România, precum şi povestea Personalităţii anului, desemnată in fiecare decembrie.

Noua publicaţie BUSINESS Magazin a avut un aspect nou, cu design grafic inovativ, o calitate superioarǎ, conţinut proaspǎt, categorii noi, analize economice integrate în contextul european şi global, cu accent pe retail, finanţe-bănci şi energie, precum şi pe IT, auto sau politicǎ. Nu lăsăm deoparte zonele de lifestyle, dezvoltare personalǎ, culturǎ şi tehnologie.

Pentru a marca acest moment special am pregătit The Network Party, un eveniment tematic, cu multe surprize şi invitaţi de seamă, unde am lansat ediţia aniversară. Petrecerea a avut loc pe 2 octombrie 2012 la Hotel Marriott, sala Grand Ballroom.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/opt-ani-de-excelenta-business-magazin-se-relanseaza-cu-o-editie-speciala-10122507
10122507
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.