Omul care a dat monedei Euro 10 zile de trăit ne dă 30 de minute din viaţa lui

Postat la 30 noiembrie 2011 56 afişări

Analistul Wolfgang Munchau, Financial Times face predicţii despre viitorul euro în cadrul Galei ZF 2011 - Live pe www.zf.ro.

Miercuri, 30 noiembrie va avea loc Gala ZF 2011 - Viitorul euro şi al Europei? Viitorul nostru. - evenimentul de referinţă pentru mediul de business din România. Evenimentul este marcat în acest an de prezenţa unui invitat de marcă, domnul Wolfgang Munchau, analist în cadrul celui mai mare ziar de afaceri european, Financial Times.

Invitatul special din cadrul galei ZF 2011 a stârnit rumoare la sfârşitul acestei luni în mediile de business mondiale printr-un editorial pesimist în privinţa stabilităţii euro-zonei, estimând că aceasta are la dispoziţie cel mult 10 zile pentru a evita colapsul. Ce ne spune el despre perspectivele noastre într-un viitor care încă rămâne să fie definit, puteţi asculta şi vedea în direct printr-un webcast găzduit de www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/omul-care-a-dat-monedei-euro-10-zile-de-trait-ne-da-30-de-minute-din-viata-lui-9018620
9018620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.