Natalie Portman este noua imagine Dior (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 ianuarie 2011 40 afişări

Actrita Natalie Portman renunta la haine pentru o reclama la parfumul Miss Dior Cherie – culmea, fara sa fie inconjurata de aripi de lebada.

Portman, nominalizata la Globul de Aur pentru rolul sau principal din Black Swan (Lebada Neagra), a fost prezentata drept noua imagine a parfumurilor Christian Dior pe 9 decembrie. La conferinta de presa, ea a glumit despre starul mai tanar care apare in reclame, regizate de Sofia Coppola, Natalie numindu-se "cougar" (o femeie in varsta careia ii plac barbatii tineri).

De curand, Natalie Portman a fost vazut la iesirile in oras foarte imbracata, ceea ce confirma zvonurile ca artista ar fi insarcinata cu primul ei copil - conceput cu logodnicul ei Benjamin Millepied, implicat si el in filmul Black Swan.

Suma platita de Dior pentru pictorial nu a fost inca dezvaluita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
vedete,
Natalie Portman,
Dior
/media-marketing/natalie-portman-este-noua-imagine-dior-video-7890046
7890046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.