Muzica si bani

Postat la 20 mai 2008 272 afişări

Nu pierdeti duminica, 25 mai, la ora 12,15, emisiunea BUSINESS Magazin de la PRO TV, pentru a afla povestea unui business de success pe piata full production din Romania, condus de foste mari glorii ale rockului romanesc.

Corneliu (Bibi) Ionescu, fost basist si fondator al trupei Sfinx, Sandu Calin (tehician in aceeasi trupa), Raimond Mano (zis Mundi, chitarist intr-o fosta trupa studenteasca de rock), Edi Petrosel (tobosarul trupei Holograf) si Claudiu Ionescu (sunetistul Holograf). Astazi, Stage Expert, un band-business cu nume sonor pe piata, ofera servicii de scenotehnica, creatie si implementare de eveniment, sound & light professional system, video & audio production, fiind unul dintre principalii jucatori in domeniu.

Pentru Olga Gudynn, afacerile si placerea au fost mai mereu sinonime. A stiut sa-si speculeze pasiunile si sa le faca profitabile. A fost, pe rand, designer vestimentar, organizator de spectacole pentru copii, iar de sapte ani a inceput sa deprinda ABC-ul antreprenoriatului, intr-un domeniu care, la acea vreme, abia facea primii pasi: sistemul de invatamant privat. Cand a deschis prima gradinita, 30.000 de dolari si un loc in centrul Bucurestiului au fost suficiente ca sa o ajute sa-si atraga clientii.

Astazi are cinci gradinite, care formeaza cel mai mare “lant” de unitati de invatamant privat prescolar din tara, si, de trei ani, si o scoala. Ca un educator innascut, Olga Gudynn isi modeleaza singura propriul business, care ii aduce anual incasari de un peste milion de euro si 300 de copii din tot Bucurestiul.

Viorel Ognean conduce una dintre cele mai importante companii de cosmetice decorative din Romania, iar in timpul liber, o motocicleta care a costat aproape 20.000 de euro. Viteza si senzatia de libertate totala la peste 120 de kilometri la ora sunt insa antidotul perfect pentru Viorel dupa programul incarcat pe care trebuie sa-l respecte cu strictete la serviciu. De aceea, escapadele de cateva ore in afara Bucurestiului nu mai reprezinta nimic iesit din comun pentru omul de afaceri. Cat costa moftul de a considera motorul principalul mijloc de transport intr-un Bucuresti atat de incarcat aflati din emisiunea BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
emisiune,
PRO TV,
media,
publicitate
/media-marketing/muzica-si-bani-2648138
2648138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.