Mandinga reprezintă România la finala Eurovision 2012. Care piesă dintre finaliste v-a plăcut mai mult?

Postat la 11 martie 2012 19 afişări

Trupa Mandinga va reprezenta România la Eurovision 2012, cu piesa "Zaleilah", compusă de Costi Ioniţă, câştigătoare la selecţia naţională, care a avut loc sâmbătă seară, la TVR. Alegerea a fost făcută în baza notelor primite de la juriu (50%) şi prin televoting (50%).

Mandinga va participa în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan. Finala internaţională Eurovision va avea loc la 26 mai.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mandinga cu "Zaleilah" (12 puncte), Cătălin Josan cu "Call my name" (10 puncte) şi Ioana Anuţa cu "Girls don't cry" (8 puncte), conform Mediafax. După notarea juriului, primele trei locuri au fost ocupate de Electric Fence cu "Şun-ta" (12 puncte), Mandinga (10 puncte) şi Cătălin Josan (8 puncte). Astfel, prin adunarea punctajelor, câştigătoarea selecţiei naţionale a fost trupa Mandinga.

Mandinga:

Catalin Josan:

Electric Fence:

Ioana Anuta:

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/mandinga-reprezinta-romania-la-finala-eurovision-2012-care-piesa-dintre-finaliste-v-a-placut-mai-mult-9387318
9387318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.