Laureaţii Galei MEDIAFAX 20 de ani

Postat la 24 februarie 2012 20 afişări

Mugur Isărescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, C.T. Popescu, Gheorghe Hagi, Angela Gheorghiu şi părintele Nicolae Tănase au fost premiaţi, joi seară, la Gala MEDIAFAX 20 de ani.

Ceremonia a fost prezentată de Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă, iar câştigătorii au fost anunţaţi de jurnalişti ai Agenţiei de presă MEDIAFAX. Primul premiu Mediafax 20 de ani a fost anunţat de Elvira Gheorghiţă, senior reporter. Premiul a fost acordat părintelui Nicolae Tănase , pentru recuperarea sensului iniţial şi cel mai adânc al cuvântului "părinte", pentru repunerea spiritualităţii la baza grijii pentru aproapele nostru aflat în nevoie, dar şi pentru stăruinţa cu care creşte şi educă sute de copii, devenind un exemplu moral pentru mireni şi clerici deopotrivă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mediafax,
gala,
laureati,
20 de ani,
media
/media-marketing/laureatii-galei-mediafax-20-de-ani-9339089
9339089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.