Lana Del Rey pe coperta noului număr GQ

Postat la 10 decembrie 2012 35 afişări

Noul număr al revistei GQ o are pe copertă pe Lana Del Rey, un star pop care reînvie o perioadă în care vedetele se numeau dive, iar cultivarea misterului era obligatorie. Povestea ei a început în urmă cu 15 luni, când lumea a căzut secerată la picioarele Lanei şi s-a îndrăgostit iremediabil de „Video Games”, o piesă enigmatică, la ale cărei versuri am rezonat cu toţii.

Şi pentru că GQ se străduieşte de fiecare dată să vă prezinte conţinut local cât mai mult, de data aceasta veţi găsi în paginile revistei câteva materiale cu personaje demne de titulatura de bărbat GQ. Citiţi un interviu cu tenismenul Horia Tecău şi bucuraţi-vă de pozele pe care i le-a făcut Alex Gâlmeanu, aflaţi povestea din spatele succesului unei legende a sportului românesc, Ivan Patzaichin, în rubrica Portret GQ, şi din ce motiv Cezar, unul dintre cei mai valoroşi contratenori din lume, va bifa o premieră mondială.

Aţi vrut să aflaţi mai multe despre geniul creativ al lui Alexander McQueen? În noul număr GQ, veţi decoperi povestea fascinantă a celui mai de succes designer al casei, directorul de creaţie Sarah Burton, şi veţi afla de ce va exista un magazin McQueen pe celebra Savile Row.

Aţi văzut de multe ori la ştiri reportaje despre piraţii somalezi, dar au rămas doar la stadiul de poveste. Citiţi în GQ relatarea corespondentului special BBC, care a mers pe un vas comercial, pe o rută periculoasă, şi a descris fenomenul de la faţa locului.

Şi pentru că este iarnă şi frigul este un inamic redutabil, în paginile de grooming veţi găsi soluţii pentru ca acesta să nu vă afecteze.

Nu în ultimul rând - GQ vă ofere peste 60 de pagini de modă, tendinţe, shopping şi ghiduri de stil. Printre acestea: un editorial având ca temă schiul, nobilul sport alb, şi două editoriale cu accesorii şi ţinute elegante de party.

Plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri şi vinuri în ediţii limitate, fitness & sporturi extreme, "Discuţii" despre situaţia politică şi economică a anului care se încheie, o trecere în revistă a societăţii de consum în care trăim şi noile trenduri în materie de ecologie.

Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică.

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 10 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gq,
revista,
coperta,
lansare,
piata
/media-marketing/lana-del-rey-pe-coperta-noului-numar-gq-10382775
10382775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.