Iuliana Roibu, redactor-sef adjunct BUSINESS Magazin, a castigat premiul Clubului Roman de Presa pentru jurnalism economic

Postat la 20 iulie 2011 205 afişări

Iuliana Roibu, redactor-sef adjunct BUSINESS Magazin a obtinut, in urma incheierii procesului de jurizare, premiul Clubului Roman de Presa pentru "Jurnalism economic, cross-media". Ceremonia de decernare urmeaza sa se desfasoare in a doua jumatate a lunii august.

Articolul premiat a fost "Zece motive pentru scumpirea benzinei", materialul de coperta din revista BUSINESS Magazin din luna iulie 2010, pe care il puteti citi aici. La sectiunea Jurnalism Economic, membrii juriului au fost Claudiu Vrinceanu (www.wall-street.ro) si Mihaela Pantea (Forbes Romania).

Premiantii acestei editii sunt:

Stire de agentie: Ovidiu Vanghele (Mediafax), pentru stirea despre stenogramele cazului Catalin Voicu, "Voicu: Unim DNA cu DIICOT, il aducem pe Miclescu de la pensie; Al. Mazare: Si nu ne ia iar pe noi?"

Editorial, presa scrisa: Andrei Craciun (Adevarul), pentru editorialul "Geniul"

Ancheta, presa scrisa: Alex Nedea (Adevarul), pentru investigatia "Lagare in numele Domnului".

Reportaj, presa scrisa: Simina Mistreanu (Decat o revista), pentru reportajul "Alegerile Danei" si Vlad Odobescu (Evenimentul Zilei), pentru reportajul " Revelionul unui figurant"

Jurnalism economic, cross-media: Iuliana Roibu (Business Magazin) pentru articolul "Zece motive pentru scumpirea benzinei" si Gabriela Gugeanu Baiardi (TVR Iasi) pentru "Fantomele industriei socialiste".

Jurnalism cultural, cross-media: Anca Mateescu (SRR-Radio Romania Cultural) pentru "Vocile memoriei -In memorian Adrian Paunescu" (impreuna cu Eugen Lucan), "Literatura ca destin -Andrei Plesu" si "Literatura ca destin - Herta Muller".

Jurnalism sportiv, cross-media: Romeo Chiriac (Mediafax), pentru focusul "Fotbal sub ape la Ada Kaleh"

Interviu, cross-media: Razvan Butaru (TVR), pentru interviul cu parintele Nicolae Bordasiu.

Iuliana Roibu lucreaza la BUSINESS Magazin din vara anului 2005 si a castigat premiul CRP pentru jurnalism economic si in anul 2007.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/iuliana-roibu-redactor-sef-adjunct-business-magazin-a-castigat-premiul-clubului-roman-de-presa-pentru-jurnalism-economic-8510237
8510237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.