Go4it a depasit bariera de un milion de vizitatori unici pe luna

Postat la 07 februarie 2012 21 afişări

La cinci ani de la lansare, Go4it a devenit principala sursa de informatii despre tehnologie in general, si gadgeturi in special, pentru pasionatii acestor domenii. In ianuarie 2012, Go4it a doborat bariera de un milion de vizitatori unici pe luna.

Go4it inseamna pasiune pentru tehnologie: pasiunea celor care scriu şi pasiunea celor interesati de smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto si toate dispozitivele care incorporeaza cele mai noi tehnologii. Pe Go4it, utilizatorii pot gasi cele mai noi stiri din domeniu si se pot informa inainte de a-si cumpara un gadget. Site-ul contine articole accesibile atat utilizatorilor pasionati de domeniu, cat si celor fara pregatire tehnica.

In 2011 a fost lansat Go4games, site dedicat jocurilor de PC si console, care a ajuns rapid preferatul gamerilor inraiti. Tot in 2011, utilizatorii au fost premiati cu o multime de gadgeturi, jocuri originale si licente antivirus gratuite.

2012 se anunta si el un an plin de evenimente. Pe langa numeroase concursuri, se lucreaza la o infatisare noua a site-ului, atat pentru cei care viziteaza Go4it de pe calculator, cat si pentru cei care intra de pe telefonul mobil sau tableta.

Utilizatorii sunt invitati sa viziteze si pagina de facebook a Go4it, unde, daca devin fani pana de Sfantul Valentin, le este premiata dragostea pentru gadget-uri cu un Mouse Logitech G700: http://www.facebook.com/go4it.ro?sk=app_362328143795471

"Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va promitem ca vom ramane aceeasi sursa de incredere, unde puteti citi cele mai importante noutati, tutoriale si review-uri juste.", a declarat echipa Go4it.

Lansat in iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din Romania. Adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadget-urilor, intr-un limbaj accesibil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
go4it,
vizitatori unici
/media-marketing/go4it-a-depasit-bariera-de-un-milion-de-vizitatori-unici-pe-luna-9214455
9214455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.