Gala Business Magazin - "The Network Party" (VIDEO)

Postat la 10 octombrie 2012 80 afişări

Revista Business Magazin a premiat, marţi seara, la gala organizată la opt ani de la lansare, intitulată "The Network Party", şapte dintre cei 700 de manageri de succes prezentaţi de-a lungul anilor în catalogul "Tineri manageri de top" şi patru din oamenii de business care au scris în revistă.

La eveniment au urcat pe scenă pentru a primi premii din partea Business Magazin şapte manageri de succes şi patru dintre oamenii de business care au scris în revistă.

Cei care au primit Premiile Business Magazin au fost: Răsvan Radu - CEO UniCreditTiriac Bank, Raul Ciurtin - antreprenor Albalact, Iulian Stanciu - eMAG, Mihai Marinescu - Coca Cola Moldova, Cătălin Olteanu-Heel - FM Logistics, Kinga Daradics - MOL, Orlando Sazs - Renania. Au mai fost acordate patru premii intitulate "Bine aţi venit în redacţie", oamenilor care semnează permanent în revistă. Câştigatorii au fost: Iuliana Stan - Human Synergistics, Roxana Bălcescu - CMB Travel, Bogdan Cioc - SAP Romania şi Adriana Sohodoleanu - biscuit.ro

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/gala-business-magazin-the-network-party-video-10189170
10189170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.