FINALA ROMÂNII AU TALENT: Mentalistul Cristian Gog a câştigat marele premiu (VIDEO)

Postat la 12 mai 2012 237 afişări

Cristian Gog este marele câştigător al finalei "Românii au talent", sezonul 2, care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV. El a câştigat şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său de mentalist.

Gog a explicat că vrea să le arate tuturor ce se petrece în corpul său, supunându-se unui test ce măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG). La un moment dat, Cristian Gog şi-a redus pulsul la zero, iar aparatul a arătat lipsa activităţii cardiace, fapt care a uluit atât juriul, cât şi publicul prezent la marea finală a show-ului.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială - a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un "sabotor" îl uda cu o stropitoare sau îi arunca fulgi scoşi dintr-o pernă peste cuburi.

NUMĂRUL LUI CRISTIAN LEANA - VIDEO

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/finala-romanii-au-talent-mentalistul-cristian-gog-a-castigat-marele-premiu-video-9618536
9618536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.