Dansatorul de robowave care a facut senzatie la "Romanii au talent" (VIDEO)

Postat la 10 martie 2012 39 afişări

Un fost instructor de fitness in varsta de 27 de ani a uimit publicul si juriul la "Romanii au talent" cu dansul sau robowave.

Tanarul Mihai Petraiche a avut un accident la coloana si la genunchi in timpul unor antrenamente si a renuntat pentru o vreme la pasiunea lui pentru dans. "Eu chiar uitasem ca sunt dansator", a marturisit el pe scena.

Miscarile lui i-au uluit pe membrii juriului, Mihai Petre ramanand la propriu cu gura cascata. "Ai fost de senzatie!", i-a spus Andi Moisescu lui Petraiche, care merge mai departe in competitia pentru titlul de cel mai talentat roman, cu 3 de DA.

Dansul lui l-a lasat pe Mihai Petre cu gura cascata pe happyhour.protv.ro

Cea de-a patra editie a show-ului "Romanii au talent" a fost la nivel de rating in mediul comercial cea mai buna editie a unei emisiuni de divertisment din Romania, de cand s-a introdus sistemul de masurare al audientelor cu peoplemetere.

Conform Katar Media, ProTV a obtinut in intervalul 20:28 - 23:04 la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie record de 25,3 puncte de rating si o cota de piata de 54%, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 3,5 puncte de rating si o cota de piata de 7,4%.

La nivelul intregului public din mediul urban, "Romanii au talent" conduce detasat, cu o audienta medie de 24,6 puncte de rating si o cota de piata de 46,9%, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al doilea a obtinut 3,7 puncte de rating si o cota de piata de 7 procente.

La nivelul intregii populatii din Romania, ProTV a obtinut pe toata durata emisiunii o medie de aproape 5 milioane de telespectatori, iar in minutul de aur al emisiunii, aproape 6 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii din Romania s-au uitat la ProTV.

Vezi emisiunea integral pe voyo.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/dansatorul-de-robowave-care-a-facut-senzatie-la-romanii-au-talent-video-9386383
9386383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.