Cum poti castiga o croaziera pentru doua persoane pe Mediterana calatorind virtual

Postat la 22 august 2011 31 afişări

Pasionatii de calatorii mai au la dispozitie doua saptamani in care pot porni in Calatoria Virtuala, cel mai interactiv joc de travel din Romania, un proiect marca Descopera Travel in care pot sa exploreze virtual cinci porturi celebre din Mediterana de Vest si sa le descopere secretele prin intermediul jocului.

Pana pe 4 septembrie, participantii trebuie sa exploreze cat mai multe porturi din cele disponibile in joc: Barcelona, Napoli, Marsilia, Genova si La Goulette.

Calatorind virtual, utilizatorii afla lucruri inedite despre fiecare din cele cinci destinatii citind articolele de pe Descopera Travel, iar cei mai tenace exploratori sunt recompensati. Saptamanal sunt castigate vouchere Wizz Air de 2 persoane, pentru orice destinatie, iar la sfarsitul concursului este desemnat castigatorul marelui premiu: o croaziera pentru 2 persoane pe Mediterana de Vest cu vasul MSC Splendida, timp de 7 nopti.

Iar pentru cei care doresc sa impartaseasca din impresiile de vacanta, jocul Calatoria Virtuala le ofera posibilitatea de a scrie pe site povestea de calatorie si de a castiga una din cele 10 enciclopedii Terra (editura Rao).

Cei interesati sa participe la concurs trebuie sa isi aleaga un nume de explorator, sa isi pregateasca uneltele si sa caute indicii pe harta orasului pe care-l viziteaza. Literele indiciu ii vor ajuta sa formeze cuvantul cheie secret al acelui oras, iar fiecare cuvant secret validat in joc ofera o sansa de castig pentru premii. In joc userii pot gasi si comori si capcane sau se pot confrunta cu ceilalti jucatori pentru a castiga mai multi bani in bugetul expeditiei.

Pentru a acumula mai multi bani virtuali in joc, userii isi pot testa si cunostintele de cultura generala jucand Trivia si pot fi sponsorizati de prieteni pentru a termina cu succes calatoria.

In cadrul concursului, au fost premiati deja 2 exploratori pentru tenacitatea lor. Calciu Catalin din Caracal si Turcin Doinel Timisoara sunt castigatorii a cate 2 vouchere Wizz Air cu care pot zbura unde isi doresc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concurs,
descopera,
marketing
/media-marketing/cum-poti-castiga-o-croaziera-pentru-doua-persoane-pe-mediterana-calatorind-virtual-8641673
8641673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.