Conduci sau lucrezi într-o companie inovatoare? Ne interesează

Postat la 30 septembrie 2014 1318 afişări

Business Magazin îşi propune să descopere cele mai inovatoare companii locale şi să le prezinte într-un catalog special, care va apărea la sfârşitul lunii noiembrie. În perioada următoare, vă rugăm, şefi de companii sau oameni de comunicare, să ne trimiteţi propunerile şi poveştile despre cum inovează compania voastră pe adresele: redactia@businessmagazin.ro/ dorin.oancea@businessmagazin.ro. În funcţie de răspunsuri, le vom alege pe cele mai deosebite, le vom spune povestea şi le vom premia în cadrul unei Gale dedicate.

Business Magazin lansează în noiembrie prima ediţie a catalogului Cele mai inovatoare companii din România, prin care defineşte inovatia şi ce înseamnă ea pentru piaţa locală. Prezentăm cele mai mari companii din piaţă şi companiile inovatoare din zona antreprenorială din patru domenii – industrie, tehnologie, antreprenoriat, servicii.

Suntem interesaţi de companii mari care s-au retehnologizat sau care folosesc procese tehnologice noi şi eficiente, companii care au creat si lansat produse sau ambalaje deosebite, ingenioase, invenţii menite să genereze venituri mai mari sau să facă economii, cu impact asupra mediului sau a calităţii vieţii oamenilor, companii care au creat sau au dezvoltat metode de management ce au dus la obţinerea de rezultate deosebite sau companii care folosesc metode inovative în procesul de producţie, de distribuţie, de vânzare.

Un număr de specialişti relevanţi se vor constitui într-un juriu şi împreună vom defini ideea de inovaţie, aria de aplicare şi vom selecta companiile care intră în catalog. Componenţa juriului va fi asigurată de specialişti din Big 4, redacţia Business Magazin, un reprezentant al MISCSDT, antreprenori şi CEO cu experienţă în domeniu, confimată de piaţă şi rezultate. Vom stabili un sistem de notare a companiilor şi vom acorda puncte pentru investiţii în inovaţie, descoperiri inovatoare interne, idei sau invenţii aplicate în fluxul de lucru al companiei, metode de lucru inovatoare etc.

Catalogul va conţine clasamentul companiilor, opinii ale membrilor juriului, prezentarea metodologiei aplicată, câte un articol despre primele trei companii din fiecare domeniu, procesul de inovaţie în detaliu şi rezultatele acestuia, articole despre inovaţie şi topurile mondiale din domeniu.


Aşteptăm propunerile şi poveştile despre cum inovează compania voastră până la 1 noiembrie pe adresele: redactia@businessmagazin.ro/ dorin.oancea@businessmagazin.ro.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/conduci-sau-lucrezi-intr-o-companie-inovatoare-ne-intereseaza-13357740
13357740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.