Completaţi chestionarul în 5 minute şi intraţi în cursa pentru o escapadă de weekend în doi

Autor: Florin Casota Postat la 27 februarie 2018 184 afişări

Firma de cercetare de piaţă BrandBerry alături de Business Magazin vă invită să participaţi la un studiu despre mediul de afaceri. Răsplătim efortul depus cu câteva premii.

Completaţi chestionarul în 5 minute şi intraţi în cursa pentru o escapadă de weekend în doi

Vă rugăm să răspundeţi sincer, nu există răspunsuri bune sau rele, toate opiniile sunt confidenţiale şi nu vor fi făcute publice individual, ci sub forma unei analize generale. Completarea chestionarului va dura maxim 10 minute, iar pentru a încerca să răsplătim efortul depus am pus în joc şi câteva premii.

În fiecare zi, până în 5 martie, câte trei participanţi vor câştiga, prin tragere la sorţi, câte o carte oferită de Libris.ro. Extragerile au loc în zilele lucrătoare (pentru wekeend, vom extrage lunea şase câştigători).

În final, pe data de 15 martie 2018, la ora 12, vom organiza o trage la sorţi în urma căreia participanţii la studiu vor putea câştiga unul din cele trei vouchere de cazare pentru un weekend, două persoane, la hotelurile Ibis din Bucureşti, Constanţa sau Sibiu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi zilnic (în zilele lucrătoare) pe pagina de Facebook a Brandberry, cu numele de familie codificat din primele 2 litere + ultima (e.g.: Romulus OPRICA = Romulus Op...a)

Studiul este activ până în 4 martie 2018, inclusiv. Răspunsurile multiple (aceeaşi persoană care răspunde mai mult de o dată) vor fi eliminate. Vor participa la extragere doar chestionarele completate şi cu datele de identificare specificate corect. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Pentru a completa chestionarul intraţi aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.