Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Postat la 06 iulie 2012 5 afişări

"Cui îi pasă de logistică?" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 9 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Logistica, sistemul limfatic al economiei româneşti

Logistica are, mai mult decât alte domenii, un imens potenţial de atragere a investiţiilor. Cu atât mai mult cu cât România are ca principal atu poziţia sa geografică, din care se poate erija, deopotrivă, în poarta estică de intrare în Europa - a produselor ce vin pe calea maritimă - dar şi de hub regional. Investiţiile şi extinderile operatorilor de logistică sporesc, chiar şi în vreme de criză. Însă pentru a se dovedi un motor eficient de ridicare a economiei, logistica are nevoie de câteva lucruri: de legislaţie, de specialişti şi de investiţii în infrastructură.


ECONOMIE: Perfuzii noi pentru pacientul Fondul Monetar Internaţional

Pacienta FMI este, bineînţeles, economia noastră, după deja clasica expresie a lui Jeffrey Franks, care zicea în ianuarie 2011 că ne-am stabilizat ca după o operaţie de urgenţă, dar că trebuie acum ca pacienta să plece sănătoasă din spital. Adică, dincolo de susţinerea FMI, economia să poată merge pe picioarele ei. De atunci a trecut un an şi jumătate.


AUTO: Noul negru pentru producătorii de maşini - electricele

După schimbarea evidentă de strategie şi miza tot mai accentuată pe maşini de clasă mică, grupul Daimler calcă şi mai tare pedala de acceleraţie. Noul "negru" nu mai e acum doar mic, ci şi electric.


SPECIAL: Manipularea dobânzilor la nivel global

În hărmălaia luptei pentru putere din România, nu observăm un alt scandal, de pe alte meleaguri, care oferă oportunitatea rară de a percepe şi, poate, de a înţelege într-o anumită măsură modul de gândire şi operare al marilor bănci internaţionale. Este vorba despre tensiunile din Marea Britanie privind manipularea indicilor în funcţie de care se calculează dobânzile la nivel mondial, inclusiv pentru creditele în valută contractate de români.


TURISM: Locuri ce merită văzute - Coasta de Azur pentru pământeni

Am decis să vă prezint Coasta de Azur dintr-o perspectivă poate mai puţin tradiţională. Toată lumea vorbeşte despre această minunată zonă litorală a Franţei ca fiind apanajul celor bogaţi şi faimoşi, al vedetelor şi personalităţilor din întreaga lume, o lume aparte în care poţi pătrunde doar dacă eşti "de-al lor" şi ai mulţi bani la dispoziţie pentru cheltuială. Este adevărat, aceştia trăiesc într-o lume exclusivistă, la nişte costuri şi standarde foarte ridicate.


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 383
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9822145
9822145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.