Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 29 iunie 2012 15 afişări

"Unde ne tratăm, la Bucureşti sau la Viena?" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 2 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Unde ne tratăm, la Bucureşti sau la Viena?

Sistemul public de sănătate învechit şi lipsit de dotări a fost principalul punct de plecare în dezvoltarea clinicilor private din românia în ultimii ani, afacerile de profil ajungând la jumătate de miliard de euro. Vizate sunt mai ales specialităţile medicale profitabile - naşteri, chirurgie estetică, dermatologie, medicină dentară - şi mai puţin cele de mare complexitate, precum chirurgie, neurochirurgie, transplant, oncologie şi recuperare. În cât timp vom recupera distanţa faţă de spitalele private din vest? Unde concurăm de la egal la egal cu occidentalii şi unde mai avem minusuri? Cât de ieftin e să te tratezi în România? Şi, cel mai important, când va exista un spital privat autohton capabil să rezolve orice problemă de sănătate?


AUTO: Al treilea moment istoric pentru Craiova. Episodul Ford

Ford a demarat oficial producţia "de volum" la uzina auto de la Craiova, după aproape cinci ani de la semnarea contractului de privatizare. În premieră, într-o fabrică din România, un constructor va produce acum un automobil "hi-tech", care va fi exportat într-o proporţie de peste 99%, dar şi unul dintre cele mai performante motoare de pe piaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 382
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9796286
9796286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.