Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Postat la 15 iunie 2012 17 afişări

"Cele 50 de miliarde de euro care nu interesează pe nimeni" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 18 iunie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Cele 50 de miliarde de euro care nu interesează pe nimeni

A făcut vâlvă evaluarea din primăvara trecută a şefului Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, după care economia subterană din România trece de 50 mld. euro anual. Strategiile de îmbunătăţire a colectării veniturilor la buget arată pe hârtie la fel de frumos precum arată pe sticlă descinderile cu mascaţi ale DIICOT pentru ridicarea evazioniştilor. România continuă să rămână însă păgubită de enorma resursă pe care i-ar aduce-o scoaterea la lumină măcar a unei părţi din economia subterană - o resursă de care are nevoie ca de aer.


RESURSE UMANE: Manageri în tranziţie - afacerea relocărilor


COMERŢ: Micii fermieri răzbat în marile magazine


AUTO: De ce îmbătrâneşte parcul auto românesc


ZONA EURO: Ajutor pentru Spania, Europa cumpără timp


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 380
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9750644
9750644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.