Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 iunie 2012 21 afişări

"Povestea eşecului Facebook" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 4 iunie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Povestea eşecului Facebook

Listarea Facebook s-a transformat rapid dintr-un eveniment văzut de Wall Street ca aducător de încredere şi de noi investitori la bursă într-un fiasco de proporţii, cu o prăbuşire a acţiunilor, procese şi investigaţii ale autorităţilor. Dincolo de spectacolul de moment al pariurilor pierdute rămâne însă problema de fond: cât de viabil este modelul de business al Facebook şi cum va influenţa acest eşec viitorul afacerilor pe internet?


REPORTAJ: Indianapolis, o legendă americană

La invitaţia lui Chevrolet am fost martorii "celui mai mare spectacol auto de pe Pământ". Aşa numesc americanii cursa de 500 de mile de la Indianapolis. Şi nu ne mint când o fac.


BUSINESS HI-TECH: Unde se promovează cei care se simt norocoşi

"Cu doar câţiva euro o companie mică îşi poate promova în cartier sau în oraş produsele. E principalul avantaj al publicităţii online." Unul dintre primii angajaţi ai Google în Europa, Steffen Ehrhardt, vorbeşte despre diferenţa încă uriaşă dintre România şi ţările în care marketingul pe internet nu mai e de multă vreme doar o idee îndrăzneaţă.


CARTE: Lupta pentru o oră din patru

"Vreau să fur o oră dintre cele patru de consum TV", spune Dan Vidraşcu, directorul general al celei mai mari edituri de pe piaţa românească. El simte o concurenţă acută din partea televizorului, nu a celorlalte edituri. Consumul de carte s-a redus cu 40% faţă de 2007 şi suntem codaşii Europei la citit. Ce e de făcut şi cât ajută târgurile de carte?


TURISM: Pe urmele Naşului în Sicilia

Nu puţini sunt aceia care au vizionat filmul "Naşul", ecranizare a celebrei cărţi omonime, The Godfather, scrisă de Mario Puzzo, adaptată ulterior cinematografic sub regia lui Francis Ford Coppola. Dar poate că nu toată lumea ştie că acestea se leagă indispensabil de minunata insulă a Italiei, Sicilia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 378
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9696057
9696057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.