Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 mai 2012 9 afişări

"Euro-bomba" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 28 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Euro-bomba

Rezultatul alegerilor din Franţa şi Grecia şi temerea de o recesiune extinsă la nivelul zonei euro au lovit deja Europa de Est, iar teoriile despre compensarea austerităţii din UE cu politici de stimulare a creşterii întârzie să dea roade sau se împotmolesc scurt din lipsă de bani. Contextul a devenit realmente exploziv din toate punctele de vedere: chiar dacă temuta ieşire a Greciei din zona euro va fi evitată, pieţele financiare tot vor presa Europa să-şi plătească datoriile, iar cetăţenii tot vor presa guvernele să nu le mai strângă cureaua. Pentru noi, întrebarea nu mai e ce impact au toate acestea asupra României (de parcă n-am şti deja!), ci cum facem faţă situaţiei.


EVENIMENT: Gala tinerilor manageri, în imagini

Sunt tineri, carismatici, optimişti şi conduc afaceri de milioane de euro, cu zeci, sute sau mii de angajaţi. Jurnaliştii BUSINESS Magazin i-au premiat, cu prilejul celei de-a şaptea ediţii a galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, pe cei cu vârsta de până la 40 de ani, care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. Cu toţii vor să schimbe România, dar de la distanţă faţă de mediul politic.


SOCIETATE: Tinerii informaticieni care au pus România pe harta lumii nu vor să plece din ţara în care au devenit cei mai buni

Se numesc Lucia şi Liviu. Ea este prima fată care câştigă vreodată un concurs internaţional de reţelistică, iar el vine chiar în urma ei. Doi tineri extrem de inteligenţi au pus România pe harta lumii, dar nu se văd plecaţi din ţara în care au devenit cei mai buni.


SPECIAL: Scandalul Facebook - vinovaţi şi câştigători

Până la debutul pe piaţa Nasdaq, Facebook părea o forţă de neoprit. Cu 900 de milioane de utilizatori activi adunaţi în puţin peste opt ani, Facebook a transformat modul în care interacţionează oamenii, a dat naştere unei noi forme de comunicare şi a lăsat, asupra internetului şi advertisingului, poate cea mai profundă amprentă de la ascensiunea Google.


TIMP LIBER: Diablo III - fă-l pe dracu în patru la calculator

Unul dintre cele mai anticipate jocuri ale ultimilor ani şi-a făcut în sfârşit apariţia. Vorbim, desigur, de Diablo 3, RPG-ul hack-and-slash ce are de purtat pe umeri o mantie apăsătoare, moştenită de la versiunile precedente. După 12 ani, nerăbdarea fanilor seriei Diablo a atins cote greu de descris, iar întrebarea de pe buzele tuturor este una singură: este Diablo 3 jocul mult aşteptat?


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 377
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9670064
9670064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.