Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 mai 2012 20 afişări

"A 7-a generaţie de tineri pe care o oferim României" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 21 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: A 7-a generaţie de tineri pe care o oferim României

100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc ci şi cei care trasează direcţiile economiei. Cum au ajuns aici, care sunt atuurile lor, ce le-a marcat cariera? Cât de pregătiţi sunt tinerii manageri să schimbe România, care sunt ţelurile pe care le urmăresc şi cum le-a încurcat criza planurile?


ECONOMIE: Doi politicieni - leul şi euro


GADGET: Viitorul computerelor în segmentul business, din perspectiva principalului jucător

De ani buni, HP se clasează pe primul loc în topul celor mai mari producători de computere, chiar dacă în ultimul timp supremaţia lor a început să scârţâie sub presiunea tabletelor şi în principal a iPad-ului celor de la Apple. Segmentul computerelor business reprezintă însă în continuare o piesă puternică în angrenaj, de care cei de la HP se vor ocupa cu mare atenţie şi în 2012, lucru demonstrat de ultimele lor linii de astfel de PC-uri, anunţate de curând.


FINANCIAR: JPMorgan, balena de la Londra şi cazinoul pieţelor financiare - istoria unui dezastru

JPMorgan Chase nu a terminat încă de calculat pierderea suferită pe piaţa derivatelor în urma pariurilor asumate de traderul londonez Bruno Iksil, devenit notoriu în ultimele săptămâni sub aliasuri ca "Balena de la Londra" sau "Voldemort", după înfricoşătorul vrăjmaş al lui Harry Potter. Estimările iniţiale, anunţate pe 10 mai, plasează pierderea la cel puţin două miliarde de dolari.


EVENIMENT: RoNewMedia - Bucureştiul, pe harta mondială a tehnologiei

Competiţia din arena Facebook este acerbă şi, cu toate că multe companii pun la bătaie bugete tot mai consistente pentru promovarea în social media, o majoritate zdrobitoare a internauţilor se declară plictisiţi de mesajele postate pe reţelele de socializare. Acestea sunt doar câteva dintre concluziile conferinţelor din cadrul RoNewMedia, eveniment care a adunat săptămâna trecută la Bucureşti specialişti de la Google, Facebook, Yahoo! sau Microsoft.


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 376
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9642575
9642575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.