Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 mai 2012 19 afişări

"Finala Europa League, afacerea" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 7 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Finala Europa League, afacerea

Organizarea la Bucureşti a finalei Europa League, una dintre cele mai mari competiţii fotbalistice din lume, pune România pe harta lumii sportive pentru prima oară în istorie. Zecile de mii de fani care vor însoţi Athletic Bilbao şi Atletico Madrid pe stadionul National Arena vor aduce, dincolo de plusul de imagine, circa 30 de milioane de euro. Cine are de câştigat cel mai mult pe seama marelui meci?


ENERGIE: Hidra cu zece capete de la Hidroelectrica

La sfârşitul săptămânii trecute, scriind acest text, mă pregăteam să-l compar pe (deja) fostul ministru al economiei, Lucian Bode, cu un posibil Hercule în lupta cu hidra băieţilor deştepţi. Pentru că guvernul lui Mihai Ungureanu a căzut, deci inclusiv Bode, propunerea USL pentru acest portofoliu poate să răspundă multor întrebări din piaţa de energie. Întrebarea de bază rămâne însă: va reuşi viitorul ministru al economiei să rezolve problema contractelor directe de vânzare a energiei electrice de către Hidroelectrica? Şi dacă da, îi va tăia hidrei toate capetele? Care să fie oare cel nemuritor?


MARKETING: Ce se-ntâmplă când vânzările ţintesc creierul clienţilor

Companiile cheltuiesc în fiecare an procente bune din vânzările lor pe cercetări, ca să afle ce anume vor consumatorii. Iar creierul uman dă cele mai adevărate răspunsuri la întrebări chiar şi atunci când cumpărătorii cred că sunt indecişi.


STRATEGIE: Dorobanţi, noua cale a luxului

Multibrandul Victoria 46 a decis să părăsească artera care i-a dat numele şi să se mute într-o zonă unde concentraţia de potenţiali clienţi pe metru pătrat este mai mare. Poziţionat acum în coasta rivalilor de la The Place Concept Store, Victoria 46 pune una dintre primele pietre de temelie ale unei noi străzi de shopping de lux în Capitală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 374
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9593422
9593422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.