Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 aprilie 2012 38 afişări

"Energie+Dobrogea=LOVE" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 30 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Energie+Dobrogea=LOVE

Aproape 130 de parcuri eoliene în valoare de 10 miliarde de euro vor să pornească elicele în această regiune care are cea mai bună briză din ţară. Printre ele ar putea răsări încă două reactoare nucleare. Exxonmobil, cea mai mare corporaţie petrolieră din lume, şi ruşii de la lukoil răscolesc adâncurile sărate ale mării în căutarea de aur negru. Gazele de şist sunt tot aici. Tehnologie de ultimă oră şi bugete care depăşesc toată valoarea pieţei de energie la un loc se bat pentru a avea un loc în regiunea ce ar putea deveni noul pol energetic al României.


PIAŢA DE CAPITAL: Acţiunile Apple nu au prea convins investitorii români

La 400 de ani de când pelerinii englezi de pe vasul Mayflower au pus piciorul pe pământul american, a venit rândul românilor să facă primii paşi pe tărâmul făgăduinţei. Debarcarea se face, însă, pe Bursa de Valori Bucureşti, unde au intrat la tranzacţionare companiile simbol ale capitalismului american. Acţiunile giganţilor Apple, Coca-Cola sau Intel pot fi cumpărate cu lei direct de la Bucureşti. Românii nu au curaj şi nici bani să viseze în stil american şi schimbă cu greu straiele de fidel consumator cu cele de investitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 373
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9577128
9577128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.