Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 aprilie 2012 118 afişări

"Şef bun vs. şef rău" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 23 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Şef bun vs. şef rău

Orice greşeală de management s-a putut vedea mult mai uşor după debutul crizei. Astfel a căpătat amploare discuţia despre calităţile managerilor şi a început să fie cu adevărat apreciată abilitatea acestora de a fi şefi buni şi constructivi. Un manager toxic aflat în fruntea unei companii livrează rezultate mai slabe, mai puţin profit, iar angajaţii săi sunt demotivaţi şi neproductivi. Ce face diferenţa între un şef bun şi unul rău? Cum ajung managerii să devină tirani şi cât plăteşte o companie pentru eşecul unui CEO?


PROIECTE: Un partener pentru aeroportul meu

După mai mulţi ani de tatonări şi amânări, închiderea aeroportului din Băneasa l-a împins pe Nelu Iordache să îşi scoată de la naftalină planurile pentru aeroportul său de la Adunaţii Copăceni. Acum le-a făcut şi oficiale, a angajat un consultant scump şi a stabilit inclusiv un deadline pentru lansarea primelor zboruri. Un singur detaliu lipseşte din ecuaţia de 200 de milioane de euro - banii.


RETAIL: Reţelele înghit spaţiile tradiţionale

Din peisajul comerţului dispar tot mai multe magazine independente, însă reţelele îşi turează acum motoarele, iar ritmul deschiderilor pare mai alert ca niciodată. Zeci de noi magazine au fost deschise numai de la începutul acestui an, în urma unor investiţii de sute de milioane de euro.


INFRASTRUCTURĂ: De la est la vest, pe autostradă

850 de kilometri, distanţa dintre Constanţa şi Nădlac, parcursă în 6-7 ore cu maşina. Pare, într-adevăr, un vis îndepărtat. Sau nu?


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 372
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9550622
9550622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.