Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 aprilie 2012 46 afişări

"David şi Goliat" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 16 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: David şi Goliat

Antreprenori români se duelează în variate domenii cu multinaţionalele, iar în luptă, adesea inegală, nu câştigă mereu cei mai mari. dovadă este chiar evoluţia lui Augustin Russu, un antreprenor care a construit Baumix, firmă producătoare de materiale de construcţii. a plecat de la zero, fără capital de investit, s-a lovit de tot felul de piedici, a fost la un pas de faliment. Însă acum este pe locul doi în piaţa de adezivi după Henkel Bautechnik.


MANAGEMENT: Executivul din umbră

"E primul şi ultimul interviu pe care o să-l dau cât timp sunt la Regina Maria. În lumina reflectoarelor trebuie să fie medicii." După zece ani în mediul bancar şi alţi trei ani de antreprenoriat, Ionuţ Pătrăhău şi-a stabilit ca obiectiv al mandatului său tratarea unui milion de pacienţi anual.


ANTREPRENORIAT: Drumul către inima Parisului

Magazinele Nissa au apărut pe piaţa locală în urmă cu circa şapte ani. Astăzi fac parte dintre puţinele afaceri româneşti de familie care încă încearcă să îşi facă loc pe o piaţă inundată şi guvernată de branduri străine. După ce au deschis 12 magazine în România, printre care şi magazinul fanion din piaţa Romană, trei românce vor să cucerească Parisul direct din inima galeriilor Lafayette.


AUTO: Ce maşini hibride se vând cel mai bine în România

Foarte căutate în America, exclusiviste pe piaţa europeană, hibridele încep să apară în portofoliul a tot mai mulţi constructori. În timp ce BMW lansează hibride performante care să vină în completarea versiunilor de top, Audi pariază pe versiuni cât mai economice, iar Lexus se dezvoltă în ambele direcţii.


RETAIL: Amazon de România

Cu o reţetă de afară, o infrastructură locală şi o bază solidă de clienţi proprii, eMAG a adus în România modelul de afaceri al celebrului Amazon Marketplace de peste Ocean. Se numeşte eMAG Marketplace şi în cel mult cinci ani ar trebui să-şi depăşească fratele mai mare în materie de încasări.


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 371
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9516017
9516017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.