Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 30 martie 2012 13 afişări

"Cea mai puternică din asigurări" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 2 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Cea mai puternică din asigurări

Şi-a petrecut o treime din viaţă fiind manager, şi o aşteaptă încă şi mai mulţi ani în care va simţi gustul puterii şi al unei împliniri profesionale ca de manual de management. Urmează povestea doamnei care la 36 de ani are lumea asigurărilor la picioare, fără să-şi fi imaginat vreodată unde o va duce pasiunea sa pentru matematică şi economie. Cum şi-a asigurat Cornelia Coman succesul şi ce viteză a avut roller-coasterul carierei sale?


AFACERI: Piaţa Romană, un business de 60 de milioane de euro

Piaţa Romană reprezintă pentru proprietarii de restaurante, hoteluri şi magazine de haine un business de 60-70 de milioane de euro anual. Spre deosebire de Calea Victoriei, care s-a specializat ca stradă de modă de lux, şi spre deosebire de Calea Moşilor, populată în principal cu farmacii şi sucursale de bănci, Piaţa Romană ar putea fi descrisă ca "unitate în diversitate".


AUTO: Programul Rabla - dealerii încep lupta discounturilor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 369
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9455819
9455819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.