Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 martie 2012 40 afişări

"Afaceri cu jumătatea uitată a României" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 26 martie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Afaceri cu jumătatea uitată a României

Oamenii din mediul rural nu intră, de regulă, în vizorul companiilor, dar sunt principalii clienţi ai afacerii dezvoltată de Horia Cardos. Timişoreanul, care controlează cea mai mare reţea de magazine pentru micii fermieri, a încercat mai multe business-uri şi chiar şi lanţul Agroland a avut un traseu sinuos. Criza însă a fost pentru el o veritabilă salvare, iar în ultimul timp afacerea a înflorit, vânzările crescând, cu un sfert, de la an la an.


INDUSTRIE: Noua istorie a unei companii vechi de 100 de ani

După ce a făcut restructurări la REBU şi la rafinăriile Vega şi Petromidia, cariera l-a adus pe Adrian Volintiru în 2011 în faţa unei noi misiuni: punerea pe picioare a unei companii vechi de mai bine de 100 de ani. Nimic nou, dar la fel de complicat.


AUTO: Mărcile premium, la intersecţie


BUSINESS HI-TECH: Laptopuri ultra pentru cei cu dare de mână

În încercarea de a crea un laptop mai uşor, mai performant şi mai versatil, cei de la Intel au dezvoltat conceptul de "ultrabook", la care au aderat rapid aproape toţi marii producători de notebook-uri la nivel mondial. Rezultatul: o primă generaţie de ultrabook-uri.


SPECIAL: Un nou focar de criză - Portugalia

Credea cineva că am scăpat de coşmar? Criza datoriilor în zona euro continuă, după scenariul deja verificat al Zilei Cârtiţei: nici nu s-a încheiat bine povestea celui de-al doilea pachet financiar de salvare pentru Grecia şi speculatorii au început să mizeze pe o repetare a poveştii în cazul Portugaliei.


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 368
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9429527
9429527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.