Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Postat la 27 ianuarie 2012 13 afişări

Capital străin vs. Capital românesc

COVER STORY: Capital străin vs. Capital românesc

Valoarea adăugată creată de companiile străine din România, cea mai scăzută din Europa Centrală, este mai mică decât cea a firmelor locale.Investiţiile străine au ajuns în 2011 la nivelul primilor ani de după 2000, iar multe din companiile care au ales cândva România pentru a-şi dezvolta afacerile s-au mutat pe alte meleaguri. În ce domenii ar putea atrage statul român capital din afara ţării? Ar trebui Guvernul să protejeze afacerile autohtone dat fiind că cele străine îşi îndreaptă atenţia către ţările mai ieftine?

ECONOMIE: Armata e cu noi! FMI e cu noi!

REPORTAJ: Abu Dhabi - miros de cauciuc încins pe circuitul F1

SPECIAL: Frica de viitor, văzută de la Davos

ASIGURĂRI: Manageri - costul dreptului de a greşi

BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 360

Citeşte pe Gandul.ro

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9181465
9181465
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Câţi bani câştigăm din EURO 2020? O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.