Citeşte în noul număr Business Magazin de marţi, 7 mai

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 mai 2013 45 afişări

"Vreţi să fiţi americani? Povestea celui mai logeviv CEO la singura companie americană de asigurări din România" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 7 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Vreţi să fiţi americani? Povestea celui mai logeviv CEO la singura companie americană de asigurări din România

Theodor Alexandrescu este cel mai logeviv CEO la singura companie americană de asigurări din România. El pune într-o perspectivă nouă rostul şi rolul asigurărilor în periada post-criză.


FINANCIAR: Criza a rescris strategiile de resurse umane din bănci


COMPANII: Sârbul care a pus moda de lux pe harta Bucureştiului


SPECIAL: Privatizarea războiului - cele mai puternice companii de mercenari din lume


SOCIETATE: Bolnavi sau nu, românii aruncă zeci de milioane de euro pe medicamente inutile


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 418
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-marti-7-mai-10833117
10833117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.