Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 8 aprilie

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 aprilie 2013 55 afişări

"Cel mai mare paradox al pieţei muncii: criza de programatori" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 8 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Cel mai mare paradox al pieţei muncii: criza de programatori

Companiile IT din România pierd milioane de euro pe an pe seama contractelor pe care le refuză potenţialilor clienţi din cauza lipsei unui număr suficient de angajaţi capabili să le onoreze. În plus, concurenţa pentru noi recruţi în IT e atât de mare încât salariile sunt de cel puţin două ori mai mari decât media pentru un debutant, iar angajaţii îşi permit, chiar şi în actualul context economic, să migreze de la o companie la alta pentru o ofertă mai bună. Culmea e că facultăţile de profil tehnologic din România produc doar zece mii de absolvenţi pe an, deşi necesarul ar fi dublu, în timp ce altele reuşesc cu mare greu să-i integreze pe studenţi în piaţa muncii, aşa că devin şomeri. Ce e de făcut?


MANAGEMENT: Cel mai puternic CEO român din lume - conduce astăzi afacerile unui gigant japonez


ECONOMIE: Guvernul şefilor de promoţie MBA - noua ordine din HR


REPORTAJ: Managerii fără birouri şi sala de şedinţe cu buşteni


SPECIAL: Primul mare oraş din America intrat în faliment


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 417
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-8-aprilie-10715404
10715404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.