Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 4 februarie

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 februarie 2013 30 afişări

"Doamna profesoară de asigurări" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 4 februarie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Doamna profesoară de asigurări

Meet the CEO este evenimentul organizat de Business Magazin care reuneste cei mai importanti manageri din Romania. Invitatul principal al editiei cu nr. 25 a fost Violeta Ciurel, CEO al AXA Life Insurance. Pentru a afla ce sfaturi a dat tinerilor manageri dar si care este reteta succesului intr-o piata a asigurarilor in scadere, cititi noul numar al Business Magazin.


ECONOMIE: ABC-ul american din agribusinessul românesc

Archer Daniels Midland (ADM), Bunge, Cargill sunt nume fara rezonanta mare pentru publicul larg, dar in agribusinessul mondial se spune ca exista putini consumatori care nu au pus pe masa macar o data un produs care sa fie livrat de unul dintre cei trei giganti. Fie ca este vorba despre cereale, carne de porc sau vita, ulei vegetal sau de palmier, toate fac parte din portofoliul unuia dintre cei trei giganti care impreuna ruleaza peste 280 mld. euro la nivel mondial, mai mult decat dublul PIB-ului Romaniei. Mai multe amanunte despre acest subiect gasiti in Business Magazin!


STUDIU DE CAZ: Cu ce inlocuim E-urile? Cu presiune!

Intr-o vreme in care telefoanele si televizoarele devin tot mai inteligente, avansul tehnologic modifica dramatic si activitatea companiilor care isi permit sa puna in fabrici echipamente de ultima generatie. Astfel, presiunea inalta poate fi folosita, in locul E-urilor, la fabricarea mezelurilor. Este un proces tehnologic in care produsele ambalate si etichetate sunt scufundate in apa rece timp de opt minute, la o presiune de 9.000 de ori mai mare decat presiunea atmosferica. Despre ce este vorba mai exact aflati din noul numar al Business Magazin.


SPECIAL: Ascensiunea inaltei Porti- Turcia, intre vis si cosmar

Ambitiile liderilor politici de la Istanbul vizeaza ascensiunea tarii intre primele zece economii ale lumii in urmatorul deceniu. De la venirea la putere a Partidului Justitiei si Dezvoltarii in 2002, Turcia a inregistrat o perioada de crestere economica si de stabilitate politica fara precedent in istoria sa. Partidul, favorabil mediului de afaceri, s-a folosit de sprijinul puternic in randul populatiei pentru a slabi traditionalele elite laice ale tarii: armata, justitia si media. Guvernarea AKP nu a reusit insa sa rezolve una dintre marile probleme ale Turciei, legate de minoritatea kurda sau sa ajunga la o solutie referitor la ocuparea nordului Ciprului, in timp ce tulburarile din Siria afecteaza economia tarii si pe cea a regiunii.


ANTREPRENORIAT: Povestea unei afaceri de succes construite pe seama uitucilor


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 409
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-4-februarie-10538073
10538073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.