Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 3 decembrie

Postat la 30 noiembrie 2012 12 afişări

"Gangnam Style: câţi bani face o frenezie pe net" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 3 decembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Gangnam Style - câţi bani face o frenezie pe net. Anatomia unui succes

A câştigat milioane de dolari în mai puţin de jumătate de an, producătorii şi firmele relaţionate s-au îmbogăţit la rândul lor, iar la nivel mondial a produs o veritabilă isterie. Efectele muzicii lui Psy se propagă însă dincolo de industria muzicală, dovadă că acţiunile firmei tatălui său au crescut cu 500%, vânzările de băuturi şi mâncare coreeană sunt pe pantă ascendentă, iar artistul a fost numit de oficialii ţării "un exemplu de creativitate şi competitivitate internaţională". Mai spun şi că "Psy face parte din strategia economică", de vreme ce ţara aşteaptă mai mulţi turişti anul viitor numai pentru că măcar o parte din fanii artistului s-ar putea simţi îndemnaţi să calce graniţa Coreei de Sud.


ECONOMIE: Furtuna perfectă nu mai vine


AUTO: Cum a fost primit noul model Ford B-Max pe piaţa internaţională


SPECIAL: Supărarea Europei de domnul Mittal


CERCETARE: Secretul formulei americane din laboratoarele româneşti


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 402
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-3-decembrie-10359942
10359942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.