Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 29 octombrie

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 octombrie 2012 30 afişări

"Lecţii de management pe o piaţă în cădere liberă" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 29 octombrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Lecţiile de management ale Danei Cortina pe o piaţă care nu şi-a oprit căderea

Dana Cortina, cea mai puternică femeie de pe piaţa auto locală, explică felul în care poţi să faci business cu maşini chiar dacă vânzările au ajuns la nivelul anului 2000. Un scenariu pe care puţini şi-l imaginau în anii de boom economic, o experienţă de zece ori mai utilă decât cea a managementului în vremuri însorite.


ANTREPRENORI: Povestea omului de afaceri care a adăugat un nou cuvânt la limba română


TURISM: Excursii pentru minte şi pentru suflet - despre Paris: regal şi boem


AUTO: Smartcar sau despre cele mai noi tehnologii de transport ale viitorului

Inovaţiile tehnologice prezentate la congresul mondial de sisteme inteligente de transport de la Viena se orientează spre siguranţă, ecologie şi electromobilitate şi au un rol important în dezvoltarea economiei globale. De cine depinde implementarea lor şi în câţi ani vom avea parte de ele?


INVESTIŢII: Un italian vrea să facă milioane de euro în cea mai săracă zonă a Ardealului

De ce ar alege proprietarul unui business de sute de milioane de euro răspândit în toate colţurile lumii să investească într-una dintre cele mai sărace zone ale Transilvaniei? "A fost visul meu", spune Heiner Oberrauch, pentru care comuna Mica a devenit locul unde ajunge la fiecare două luni.


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 397
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-29-octombrie-10259001
10259001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.