Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 27 mai

Postat la 24 mai 2013 2130 afişări

"Inginerul român care ar fi putut împiedica scufundarea Titanicului" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 27 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Inginerul român care ar fi putut împiedica scufundarea Titanicului

Corneliu Bodea este unul dintre cei mai puternici antreprenori autohtoni pentru că a construit de la zero împreună cu fratele lui o afacere care valorează acum mai mult de 40 de milioane de euro şi care are în prezent contracte pe patru continente. Adrem Invest a fost înfiinţată de cei doi ingineri într-un domeniu greu de înţeles de toată lumea, dar mai ales de bancheri: aplicaţiile industriale şi tehnologia vidului. Cu sau fără sprijinul lor bancherilor, compania a avut un singur an de pierderi în două decenii de existenţă şi şi-a diversificat activitatea: de la reparaţia unui microsop, la construirea unei centrale de cogenerare pe biomasă în valoare de 83 de milioane de euro şi achiziţia unei companii elveţiene. Vicepreşedintele Adrem Invest nu şi-a exercitat niciodată profesia de inginer, priveşte lucrurile cu precizia specifică  acesteia şi este convins că în doi ani afacerea va ajunge la 100 de milioane de euro, iar în 20, la un miliard.


100 TINERI MANAGERI DE TOP: Gala Business Magazin - tineri, premianţi şi modele de succes


AGRICULTURĂ: Românul care a mutat 2.000.000 de tone de cereale în ultimii patru ani


SPECIAL: Generaţia pierdută a Europei - lupta inegală a tinerilor cu şomajul devenit fenomen


REPORTAJ: În inima exploataţiilor de gaze de şist, de-o parte şi de alta a oceanului


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 419
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-27-mai-10898980
10898980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.