Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 26 noiembrie

Postat la 23 noiembrie 2012 43 afişări

"Se spune ciment şi în franceză şi în română" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 26 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Se spune ciment şi în franceză şi în română. Cum conduce Sonia Artinan un business de 200 de mil. euro

Franţuzoaica Sonia Artinian conduce de aproape un an operaţiunile locale ale grupului francez producător de ciment Lafarge. Are pe mână un business total de peste 200 de milioane de euro, iar marjele de profit cu care lucrează sunt printre cele mai mari din industrie - 20-25%, chiar şi pe timp de criză. Care este reţeta profitabilităţii pe piaţa construcţiilor, una dintre cele mai afectate de recesiunea din ultimii ani?


CLUB BM: Medicamentele sunt noi, dar moravurile au rămas tot vechi

La mai bine de cinci ani de când listele cu medicamente gratuite şi compensate au fost actualizate, industria farmaceutică cere ca moleculele noi să fie finanţate de stat pentru ca mai mulţi pacienţi să se poată trata - o cheltuială de circa 25-45 de milioane de euro, care ar urma să fie suportată iniţial chiar de companii. Invitaţii clubului Business Magazin cu tema "Finanţarea în sănătate, accesul la medicamente de ultimă generaţie" au discutat despre cât ar putea câştiga România dacă sistemul sanitar ar primi mai mulţi bani de la buget şi câte vieţi ar putea fi salvate de noile descoperiri în materie de medicamente.


RESURSE UMANE: Blocaţi în entry-level. Noii angajaţi au puţine şanse de promovare


SERVICII MEDICALE: Orientul Mijlociu intră în lupta pentru românii care se tratează la Viena

Cele câteva zeci de mii de români care aleg anual să se trateze în Europa de Vest sunt ţintiţi mai nou de clinicile din Israel. Tel Aviv-ul mizează pe preţurile mai bune şi tratamentul la un nivel comparabil, însă are şi atuul unor specialităţi dificil de vindecat, spun cei care îl promovează. Au de ce să se simtă ameninţate spitalele europene?


SPECIAL: Evaziunea fiscală care nu este de fapt evaziune


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 401
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-26-noiembrie-10345986
10345986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.