Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 24 iunie

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 iunie 2013 3134 afişări

"Stăpânul Văii Pantalonilor: afaceri de zeci de milioane de euro în inima Carpaţilor" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 24 iunie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Stăpânul Văii Pantalonilor - afaceri de zeci de milioane de euro în inima Carpaţilor

Dietrich Bock a venit în România în urmă cu 20 de ani, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să traseze în zăpadă locul unde va construi o fabrică de confecţii de pantaloni cu 250 de angajaţi. Germanii de la Hugo Boss au plasat prima comandă, de 1,5 milioane de bucăţi, fără să vadă o singură pereche. Comenzile din partea brandurilor de haine premium şi de lux din Europa au continuat apoi să vină. Acum, cei doi asociaţi din Dietrich Bock und Partner conduc patru fabrici cu peste o mie de angajaţi  în locul numit  de localnici „Valea pantalonilor”, aflat chiar în inima Carpaţilor. Împreună cu cele din Germania, Ucraina şi Italia, a ajuns la o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, iar Bock îşi propune ca în doi ani, până se va pensiona, să se apropie de 50 de milioane. 


 COMPANII: Cei 150 care au în vârful stiloului sute de milioane de euro

O relaţie apropiată cu vârfurile medicinei româneşti, profesori greu de găsit şi percepuţi drept lideri de opinie de către colegii lor, este obligatorie pentru succesul financiar al fiecărui medicament. Ei controlează  sute de milioane de euro din piaţa farma românească prin faptul că se află în fruntea asociaţiilor diverselor specialităţi medicale, iar direcţiile terapeutice pe care le recomandă sunt preluate imediat de halatele albe. Companiile evită să vorbească despre relaţia cu doctorii şi dezvoltă sisteme de autocenzură pentru a menţine totul în ceaţă. Între timp, milioane de euro merg spre medici în fiecare an.


TURISM: Nu ungur plecat din România, ci român stabilit în Ungaria


ANTREPNORIAT: Vacanţele exotice preferate de români aduc bani frumoşi pentru agenţii


IT: Silicon Valley de România - Clujul respiră informatică


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
bm
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-24-iunie-10968164
10968164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.