Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 22 iulie

Autor: Ioana Matei Postat la 19 iulie 2013 2775 afişări

"Aeroporturile fără aripi: oraşul unde zboară un singur pasager pe zi" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 22 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Aeroporturile fără aripi: oraşul unde zboară un singur pasager pe zi

Tulcea. Constanţa. Satu Mare. Baia Mare. Suceava. Oradea. Arad. Craiova. Opt aeroporturi situate în zone strategice ale României zac cu pistele aproape goale şi se „mândresc” cu cel mult două zboruri pe zi. Ce sens are ca acestea să mai rămână funcţionale şi care sunt şansele de salvare pentru a deveni totuşi viabile din punct de vedere economic?


AFACERI: Cel mai scump restaurant din România: un prânz costă cât un salariu minim


RESURSE UMANE: Criza muşcă din salariile şi din bonusurile executivilor


STRATEGIE: Agenţia de turism care a mizat pe online


SPECIAL: Snowden al secretului bancar elveţian: "Banii sunt uşor de ascuns"


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
bm
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-22-iulie-11133740
11133740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.