Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 22 aprilie

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 aprilie 2013 40 afişări

"Portret robot de workaholic român - de ce să-ţi petreci viaţa la birou" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 22 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Portret robot de workaholic român - de ce aleg angajaţii să-şi petreacă viaţa la serviciu

Lucrează cel puţin 10 ore pe zi, trimite e-mail-uri şi noaptea, îi răspunde şefului la telefon în weekend şi atunci când iese cu prietenii le povesteşte despre cât de importantă este munca sa. În sinea lui, crede că ceea ce face la job este mai presus decât ce face oricare dintre apropiaţii lui. De cealaltă parte, managerul său îşi doreşte să aibă cât mai mulţi astfel de angajaţi în echipă, pentru că reprezintă exemplul ideal în materie de productivitate. Un lucru este ignorat de ambele părţi: pe termen lung, angajatul capătă probleme de sănătate fizică şi mentală, iar acest lucru îi afectează productivitatea. Cum poate fi recunoscut, cum este perceput de colegi şi de şefi şi ce îl determină pe angajatul workaholic să muncească mai mult decât ceilalţi?


COMPANII: Ultimul scut al companiilor româneşti împotriva asaltului străinilor


SPECIAL: Primul an în care aurul îşi pierde tot mai mult din strălucire


ANTREPRENORIAT: Povestea ardeleanului care produce 18 modele de blugi personalizaţi pe zi


LIFESTYLE: Darth Vader este încă în război cu contabilii de la Hollywood


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 418
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-22-aprilie-10767412
10767412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.