Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 21 ianuarie

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 ianuarie 2013 38 afişări

"Noua epocă a creativităţii" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 21 ianuarie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Noua epocă a creativităţii - revoluţia imprimantelor 3D

Tehnologia de tipărire 3D apare în lista tehnologiilor emergente, alături de chirurgia robotică, transplantul de creier uman, inteligenţa artificială, arma cu plasmă sau automobilul capabil să zboare şi să se conducă singur. Puţine au depăşit însă stadiul de teorie sau de cercetare şi s-au concretizat în experimente şi chiar mai puţine, printre care şi tehnologia despre care se vorbeşte în acest articol, pot fi întâlnite în prezent în viaţa reală. Imprimarea de obiecte în format tridimensional poate însemna o adevărată revoluţie la nivel de inovaţie şi poate schimba cu totul regulile capitalismului. Este deja folosită în producţia mondială şi începe să-şi facă loc acum şi în viaţa de zi cu zi, în medicină sau în artă. Impactul şi efectele pe care le-ar putea avea asupra lumii şi asupra felului în care se produc şi se cumpără obiecte sunt însă nebănuite.


REPORTAJ: Ultima staţiune din Epoca de Aur ar putea deveni viitoarea St. Moritz de România


COMERŢ: Centrul Capitalei, un film fără actori principali în distribuţie

.


GOURMET: Stelele Michelin lipsesc din peisajul culinar românesc


LIFESTYLE: Executivul de corporaţie care a ales să devină fermier


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 407
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-21-ianuarie-10489616
10489616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.