Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 20 mai

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 mai 2013 79 afişări

"Tehnologia cloud: ne mutăm sau nu în nori?" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 20 mai. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Tehnologia cloud: ne mutăm sau nu în nori?

Despre cloud computing se spune că ar fi viitorul tehnologiei. De câţiva ani un subiect fierbinte de discuţie peste tot în lume şi totodată un fenomen despre care Gartner spunea la un moment dat că este un adevărat salt evolutiv şi o schimbare de paradigmă pentru întreaga industrie IT, tehnologia cloud a început deja să schimbe modul cum companiile folosesc tehnologia pentru a-şi optimiza afacerile Şi diminua cheltuielile, inclusiv în România. Din ce în ce mai multe companii locale iau în calcul sau chiar s-au mutat deja “în nori”, iar puţiini specialişti din domeniu spun că serviciile de acest gen vor fi tot mai folosite în următorii ani. Cum arată, cât de mare este şi ce perspective de dezvoltare are piaţa de cloud computing din România?


100 TINERI MANAGERI DE TOP: A opta generaţie de elită pe care o oferim României


BĂNCI: Primele raze de soare pe o piaţă de mult timp întunecată


SPECIAL: Mărturisirile din închisoare ale lui Bernard Madoff


ZOOM: Biroul de pe plajă, noua mentalitate de lucru a angajaţilor


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 419
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-20-mai-10885102
10885102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.