Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 19 noiembrie

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 noiembrie 2012 48 afişări

"Regele sensului unic" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 19 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Regele sensului unic. Povestea afacerii de zece milioane de euro a lui Radu Spirea

Omul de afaceri Radu Spirea a stat până acum în umbră şi este puţin cunoscut publicului larg. Businessul său, Vesta Investment, împlineşte în curând 20 de ani, iar cel mai mare producător local de echipamente de siguranţă în transporturi a ajuns anul trecut la afaceri de zece milioane de euro, cu un profit de două milioane. Cum se fac bani din indicatoare şi marcaje rutiere în ţara fără autostrăzi şi cu cele mai proaste şosele din Europa?


ENERGIE: Cel mai bun an de la Revoluţie încoace în unităţi de producere a energiei

În 1996 a fost pus în funcţiune primul reactor nuclear al centralei de la Cernavodă. În 2007 a fost finalizat cel de-al doilea reactor de la Cernavodă. Au urmat cinci ani de linişte. La sfârşitul lui 2012 vor mai fi finalizate, însă, o centrală pe gaze de 530 de milioane de euro la brazi, turbine eoliene de alte 2 miliarde de euro şi câteva panouri solare, toate noi. Cu alte cuvinte, anul 2012 va fi cel mai bun an de la Revoluţie încoace în ceea ce priveşte investiţiile noi în unităţi de producere a energiei.


RETAIL: Black Friday, ediţia a doua. Comercianţii vor să depăşească recordul de anul trecut

Deopotrivă retailerii, dar şi cumpărătorii se aliniază la linia de start pentru Black Friday, ziua care tinde să devină campion în topul vânzărilor graţie reducerilor de preţ ce merg de la 10% până la 80%. După ecourile evenimentului de anul trecut, retailerii promit că ediţia din acest an va fi cel mai tare eveniment de shopping organizat vreodată în România.


COMPANII: Lecţii de manual aplicate în business cu maşini - studiu de caz Autonom

După studii la universităţi de renume din Franţa şi SUA, doi fraţi antreprenori au renunţat să lucreze în mediile mai "aşezate" din ţările dezvoltate şi l-au ales pe cel "imprevizibil" din România. Au pus pe roate o afaceri de închiriat maşini care a ajuns la o cifră de afaceri de peste cinci milioane de euro. Este modelul lor o dovadă că educaţia poate fi parte a soluţiei chiar şi când problema este criza?


SPECIAL: Schimbări la vârf în China - conservatorism şi temeri

Cel mai mare partid comunist din lume, care conduce cea mai populată ţară şi a doua economie la nivel global, are noi lideri. Noii şefi ai Chinei formează, însă, un grup conservator, care va prefera, probabil, precauţia în reformele economice şi va evita schimbări radicale ale politicilor actuale.


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 400
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-19-noiembrie-10329864
10329864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.