Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 18 martie

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 martie 2013 101 afişări

"Românul care conduce din Elveţia o afacere de un miliard de euro" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 18 martie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Românul care conduce din Elveţia o afacere de un miliard de euro

Ce legătură există între industria cimentului, rock şi fotbal? Răspuns: un manager român "de export", care a lucrat în ţări considerate exotice, precum Azerbaidjan sau Rusia, şi care în prezent are pe mână operaţiunile din Europa emergentă ale grupului elveţian din industria materialelor de construcţii Holcim. Cine este Horia Adrian, românul care coordonează de la Zurich un business total de un miliard de euro şi circa 6.000 de angajaţi?


RESURSE UMANE: Alegerile managerilor de top după renunţarea la carieră


TURISM:Havane, rom şi salsa


AVIAŢIE: Maturizarea pieţei low-cost - scumpirile plafonează creşterile de altădată


COMERŢ: Regulile ascunse şi strategiile secrete ale comerţului invizibil


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.

 

 

 

 

 


 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
nr. 414
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-18-martie-10667796
10667796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.